DERMATOLOGIE- Dr. Corina- BLOG DE MEDIC DERMATOLOG

Solutie anti-candida (Balanita candidozica)

In Boli venerice, ciuperci, tratamente on July 28, 2009 at 2:45 am

Am spus cand apare candida. In cazul balanitei candidozice (=afectarea de catre albicans a penisului) se aplica de 2 X/zi una din cremele antifungice prezentate intr-un post mai vechi. Spalarea cremei, dupa cateva ore, se face cu o solutie preparata astfel:

2 linguri de bicarbonat de sodiu

o sticla de 2 litri de apa plata

De remarcat, se recomanda bicarbonat de sodiu de la farmacie, NU bicarbonat de sodiu alimentar. SI IN NICIUN CAZ NU bicarbonat de amoniu.

Spalaturile in caz de balanita se fac aprox 2 saptamani, practic se utilizeaza ca si solutie zilnica de spalat aceasta solutie de bicarbonat de sodiu.

Utila in candidozabalanita candidozica. Uneori, in balanita candidozica se recomanda si antifungic oral, dar aceasta nu este regula, ci exceptia.

Alte aspecte utile privitoare la puteti gasi aici.

Mai multe articole pe aceeasi tema:

  1. saru mana! am si eu balanita candidozica si am fost la medic si mia dat pimafucort, dar tot imi apar dupa fiecare act sexual cu prietena mea si nu stiu ce sa ma mai fac. va rog din suflet dati-mi un raspuns! va multumesc!

  2. sarut mana!am fost diagnosticata cu vaginita si mi s-a prescris cervugid ovule.(am facut si lama dar inca nu am rezultatul).ceea ce vreau sa va intreb este,daca partenerul e posibil sa ia de la mine ceva prin intermediul sexului oral?multzumesc

  3. Ai procedat f bine. Polutia (asa se numeste fenomenul acela de ejaculare) este ceva normal.

  4. imi spuneti va rog am luat dl prietena mea candida la examen i sa spus ca are candidoza vaginala eu fiind baiat am balanita am fost la dermatolog mia dat unguent pimafucort 2/zi si omicral o pastila pe zi timp de 14 zile si sapun antibacterian doctorul mia spus abstinenta totala eu fara sa vreau in a7a zi am viast ceva erotic spre dimineata si a iesit cred ca sperma fara sa fac nimik mam dus repede la dush mam spalat cu sapun antibacterian si dupaia miam pus pimafucort am procedat corect ???

Toate comentariile vor fi moderate. Veti primi un raspuns in cel mult 7 zile. Reveniti pentru a va citi raspunsul!