DERMATOLOGIE- Dr. Corina- BLOG DE MEDIC DERMATOLOG

Femina.ro : unde ajung articolele mele .. fara sa imi propun

In dermatolog, dermatologie, Personale on March 16, 2009 at 2:53 am

Articolul meu: aici

si… Cum arata pe site-ul lorlogo_femina

Ce ma scoate realmente din sarite este ca au utilizat fix imaginile utilizate de mine si exact acelasi video exemplificator de pe Youtube.  Si uite asa am ajuns sa scriu fara sa vreau (sic!!) articole de continut pentru femina.ro.

pe femina??

pe femina??

Si da, ma irita ca si-a pus cineva semnatura pe ce am scris eu: Ana-Costina Constantinescu. Nu stiu daca a facut Medicina, banui ca nu, dar cand o voi intalni (and i will..) o sa-i predau alopecia de tractiune!

EU zic :”pacientii isi smulg firele de par fie unul cate unul, fie grupat, pe smocuri, din diverse zone ale corpului, in principiu cele accesibile mainilor (adica.. mai putin parul dintre omoplati!). Se descrie tricotilomanie (trichotillomania) pentru parul din pielea paroasa a capului, sprancene, gene (de obicei ale pleoapelor superioare- mai usor de apucat, se pare..) barba, mustata, piept sau chiar regiunea pubiana.”

femina.ro zice: “Cei afectati isi smulg firele de par fie unul cate unul, fie grupat, ajungand sa isi smulga chiar si smocuri, din diverse zone ale corpului. Majoritatea aleg parul de pe cap, sprancenele, genele, barba, mustata, parul de pe  piept sau chiar cel din regiunea pubiana.”

Eu zic: “Initial se credea ca este o manifestare a unei tulburari obsesiv compulsive, dar se pare ca nu, ca ar fi o simpla descarcare de stres.”

Femina.ro zice: “Specialisti credeau initial ca este o manifestare a unei tulburari obsesiv compulsive dar, apoi au dat un verdict: o simpla descarcare de stres.”

Si tot asa. Nu stiu daca este un compliment sau nu, sincera sa fiu eram aproape convinsa ca nici nu existam in on-line, dar cineva m-a descoperit: se pare ca cineva ma citeste, isi ataseaza semnatura pe ce scriu si apoi publica fara ca macar sa citeze sursa sau sa ma intrebe.

Trist. Ma gandesc daca sa ma intorc sau nu in Ro.

Mai multe articole pe aceeasi tema: