DERMATOLOGIE- Dr. Corina- BLOG DE MEDIC DERMATOLOG

Tratament gratuit psoriazis – terapiile biologice

In dermatolog, psoriazis, terapii biologice, tratament on December 22, 2010 at 12:00 am

“sunt alina va rog sa-mi spunet ce acte im trebuie sa pot beneficia de tratament pentru gratuit ca sunt asigurata medical astepr un raspuns va rog mult.. va multumesc”

Draga Alina, daca esti asigurata trebuie sa te duci la un medic dermatolog dintr-un cabinet de stat (sau privat dar cu contract cu casa de asigurari), cu trimitere de la medicul de familie. Pe langa faptul ca multe medicamente sunt compensate ulterior la medicul de familie, exista si tratament gratuit cu un produs exponent al terapiilor biologice (Humira -adalimumab, Enbrel-etanercept , Remicade- infliximab si in scurt timp va aparea si Stellara – ustekinumab. Nu toate persoanele care sufera de beneficiaza de terapiile biologice, ci doar cei care indeplinesc o serie de cirterii, cel mai important fiind acela ca raspund putin sau deloc la terapiile obisnuite pentru .
Un medic dermatolog in Bucuresti sau alt centru universitar mare (Cluj, Timisoara, Iasi) stie fara indoiala cand este cazul sa apeleze la terapiile biologice. Multa sanatate si succes in lupta cu psoriazisul!

Humira

Humira

Mai multe articole pe aceeasi tema: