DERMATOLOGIE- Dr. Corina- BLOG DE MEDIC DERMATOLOG

Regimul alimentar in urticarie

In alergie, tratamente on November 24, 2010 at 9:49 pm

Ce nu ai voie sa mananci daca ai ? Ce regiom alimentar este recomandat in ? Iata ce alimente trebuie sa eviti daca ai un episod de (atentie, regimul alimentar trebuie dublat de un tratament medicamentos adecvat care sa cumprinda medicamente ): orice fel de conserve, carne (carne tocata, peste, icre de peste, mici, carne de porc, vita), oua, lapte sau produse lactate (iaurt, smantana, unt, branza, cascaval, etc), fructe (citrice, struguri, alune, nuci, piersici, capsuni, fructe de padure, etc), ulei (floarea soarelui, amsline), sucuri de tipul Prigat, Nectar, sucuri “naturale” din comert, cafea, ness sau oricare alt preparat similar, dulciuri (ciocolata, bomboane, guma de mestecat).

Daca ai nu trebuie sa consumi bauturi alcoolice (bere, vin, tuica 0 indiferent cat de “naturale”, sampanie etc) condimente (Knorr, Vegeta, Maggi, s.a.) preparate de tip fast-food (snacks-uri, chips-uri, pufuleti, McDonald’s, KFC, etc) ceai negru, ceai verde, ceai de fructe de padure sau alte ceaiuri, miere. In rebuie evitate alte medicamente in afara celor prescrise de catre medic.

Lista nu este exhaustiva, orice nu este trecut pe lista este in pricipiu interzis daca ai .

leziuni de urticarie

leziuni de

Daca tratamentulpentru   prescris de catre medic contine Prednison, se mananca FARA SARE.

Pentru ca urticaria poate fi o afectiune serioasa, care poate duce la deces in anumite cirucumstante, este indicat sa te adresezi cat mai repede medicului.

Mai multe articole pe aceeasi tema: