DERMATOLOGIE- Dr. Corina- BLOG DE MEDIC DERMATOLOG

NU imi place pe…

In NELEGAT DE DERMATOLOGIE on October 23, 2010 at 11:42 am

Iata ce mass am primit pe Facebook. Initial am crezut ca este un test facut de barbati pentru a testa in acelasi timp si disponibilitatea si naivitatea posibilelor partenere. Se ia un mesaj funny, se ataseaza o cauza nobila drept carrier care sa asigure patrunderea, propagarea/diseminarea in cadrul lotului de studiat si apoi rezultatele se culeg de pe.. perete. Si mi s-a umplut peretele de “imi place pe..”. M-am intristat. Ar fi fost mai fair daca tot este pe mass messages sa fie “-Ai trecut de 40 de ani? Fa-ti o mamografie!”

“O prietena mi-a sugerat ca trebuie sa facem ceva deosebit pe Facebook pentru a promova Octombrie ca luna luptei impotriva cancerului la san.
Este simplu de facut si va rog sa ne unim toate, in maniera in care sa facem acest eveniment memorabil. Anul trecut, ideea era ca femeile sa posteze, ca status pe Facebook, culoarea sutienului pe care il purtau in acel moment. Aceasta initiativa a lasat barbatii in dubiu mult timp , deoarece credeau ca femeile scriau culori la intamplare. Anul acesta, jocul se va referi la gentile voastre. Scrieti, la status, unde va place sa lasati geanta atunci cand intrati in casa. Statusul trebuie sa inceapa:”imi place… ” si scrieti locul in care lasati geanta cel mai des. De exemplu:”imi place pe scaunul din bucatarie”, “imi place in cuier”, “imi place pe noptiera”,”imi place pe canapea”, etc. Puneti raspunsul la status, iar acest mesaj trimiteti-l la cat mai multe femei. Insa aveti grija! trebuie sa fie un mesaj confidential, astfel incat sa nu-l vada ceilalti.
Anul trecut, jocul cu sutienele a ajuns foarte mediatizat! Incercam sa facem la fel si cu aceasta initiativa pentru a demonstra cat de puternice suntem noi, femeile!
Atentie! puneti DOAR RASPUNSUL jocului la status si nu raspundeti la acest mesaj.
Copiati-l si trimiteti-l la cat mai multe femei posibil!”

 

Mai multe articole pe aceeasi tema: